Ιστορία 1993 – Τώρα

Η Genesis ιδρύθηκε το 1993, κάνοντας τα πρώτα της επιτυχημένα βήματα στον τομέα της διαφήμισης χρησιμοποιώντας μοναδικές δημιουργικές ιδέες – προτάσεις για προιόντα και υπηρεσίες. Με την πάροδο των ετών η επιχείρηση απέκτησε ένα αρκετά μεγάλο πελατολόγιο που διακρίνεται από πιστότητα και συνέπεια. Το 2011 το αξιοσημείωτο βήμα στον κλάδο των ψηφιακών και offset εκτυπώσεων πραγματοποιείται.

Η Genesis έχοντας την χρόνια εμπειρία στον κλάδο της διαφήμισης, συνεχίζει την πορεία της στον κλάδο των ψηφιακών και offset εκτυπώσεων προσφέροντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της άριστης εξυπηρέτησης μέσω της αρμονικής συνύπαρξης και των δύο τύπων εκτυπώσεων. Η δραστηριότητα της Genesis διέπεται από υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Printing

Οι εγκαταστάσεις της Genesis προσφέρουν το μοναδικό πλεονέκτημα εξυπηρέτησης όλων των εκτυπωτικών αναγκών ψηφιακών και offset. Εξυπηρέτηση που πλαισιώνεται από προτάσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας. H Genesis είναι στη θέση να εγγυηθεί την κάλυψη πληθώρας αναγκών και μεγάλου εύρους απαιτήσεων. Στην offset εκτύπωση χρησιμοποιούμε και άλλα υλικά εκτός χαρτιού, με δυνατότητα εξαχρωμίας.

– Βιβλιοδετείο
– Offset Printing
– Digital Printing
– Μεταβλητά Δεδομένα
– Μετεκτυπωτικές Εργασίες