Ιστορία 1993 – Τώρα

Η Genesis ξεκίνησε το 1993 και  κάνει τα πρώτα της βήματα στον ιδιαίτερο και πάντα όμορφο κόσμο της επικοινωνίας. Αξιοποιώντας  τις εύστοχες  δημιουργικές της ιδέες, συνέβαλε στην προβολή μεγάλου  αριθμού προϊόντων και υπηρεσιών και στην ταυτόχρονη βελτίωση της θέσης τους σε μία αγορά, έντονα ανταγωνιστική.

Η συνεργασία μας με σημαντικές Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες έχει σαν αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας και την χαρακτηρίζουν η αφοσίωση στην εξυπηρέτηση των στόχων των πελατών μας και η πολυετής σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης.

Ένα επαρκώς διατυπωμένο brief μας ήταν πάντα αρκετό για να γεννήσουμε την ιδέα, δίνοντας της μορφή, σχήμα, μέγεθος, χρώμα και όποιο  άλλο ενδιαφέρον στοιχείο χρειαστεί, ώστε να δημιουργήσουμε  την ελκυστική εικόνα που έχει ανάγκη  κάθε προϊόν.

Από το 2011 η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και στον κλάδο των εκτυπώσεων, ψηφιακών και offset, αξιοποιώντας όλα τα υλικά  όπως  χαρτί-αυτοκόλλητο-μουσαμά-Pvc-Plexi Glass-Reboard-Kapa-Dibond  κλπ. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε τη δυνατότητα υλοποίησης της οποιασδήποτε εκτυπώσιμης ιδέας.

Κάνουμε την ιδέα πράξη.